office@sameday.ro / 021 - 637.06.60
0730.240.245 / 0731.440.450
Curierat rapid national cu livrare in ziua urmatoare
NATIONAL INNIGHT

Serviciu de curierat conceput special pentru clientii ce au nevoie de flexibilitate in livrari, acestea fiind efectuate in timpul noptii sau a doua zi pana la ora 7 a.m. Trimiterile, plicuri si colete cu greutate variabila, se pot efectua in orice oras al Romaniei. Preluarea comenzilor se face intre orele 8-16. Pentru detalii privind orasele din reteaua noastra, precum si tarifele practicate, va rugam sa contactati Departamentul de Relatii cu Clientii.

Expedieri de plicuri si colete cu o greutate sub 1kg 79 lei

*Tarifele nu includ taxe aditionale

*Pentru coletele cu o greutate de peste 1 kg se adauga 1,5 lei/kg aditional In cazul expeditiilor in afara retelei agentiilor Regional Express, dar in cadrul regiunii se taxeaza aditional 1.2 lei/km.

BEFORE
9 AM

Serviciu de curierat regional inainte de ora 9 a.m, pentru expedierile preluate in ziua precedenta. Va punem la dispozitie o retea nationala de distributie, astfel incat trimiterile Dumneavoastra, plicuri si colete cu greutate variabila, sa ajunga la destinatie in timp util, un conditii de maxima siguranta, la tarife foarte avantajoase. Pentru detalii privind orasele din reteaua noastra, precum si tarifele practicate, va rugam sa contactati Departamentul de Relatii cu Clientii.

Expedieri de plicuri si colete cu o greutate sub 1kg 49 lei

*Tarifele nu includ taxe aditionale

*Pentru coletele cu o greutate de peste 1 kg se adauga 1,5 lei/kg aditional. In cazul expeditiilor in afara retelei agentiilor Regional Express, dar in cadrul regiunii se taxeaza aditional 1.2 lei/km.

BEFORE
NOON

Serviciu destinat persoanelor sau companiilor ce au de realizat trimiteri de plicuri si colete de greutate variabila, la nivel national, a doua zi, inainte de ora 12. Prin reteaua nationala de distributie de care dispunem, trimiterile Dumneavoastra vor ajunge in conditii de siguranta maxima si la un tarif foarte avantajos, in orice oras din Romania.

Expedieri de plicuri si colete cu o greutate sub 500g 24.9 lei
Expedieri de plicuri si colete cu o greutate sub 1kg 29.9 lei

*Tarifele nu includ taxe aditionale

*Pentru coletele cu o greutate de peste 1 kg se adauga 1,5 lei/kg aditional. Pentru expeditiile in afara retelei Sameday Courier se taxeaza aditional 1.2 lei/km.

END OF BUSINESS DAY

Serviciu de curierat destinat persoanelor sau companiilor care au trimiteri nationale pentru a doua zi. Expediem plicuri si colete cu greutate variabila in orice oras din Romania. Pentru detalii privind orasele din reteaua noastra, precum si tarifele practicate, va rugam sa contactati Departamentul de Relatii cu Clientii.

Expedieri de plicuri si colete cu o greutate sub 500g 14.9 lei
Expedieri de plicuri si colete cu o greutate sub 1kg 17.9 lei

*Tarifele nu includ taxe aditionale

*Pentru coletele cu o greutate de peste 1 kg se adauga 1,5 lei/kg aditional. Pentru expeditiile in afara retelei Sameday Courier, se taxeaza aditional 1.2 lei/km.. Pentru coletele ce depasesc 31,5 kilograme, fiecare kg aditional se va tarifa cu 2 lei.

Te-ar mai putea interesa:

Livram in doar cateva ore, oriunde in tara.

Livram in doar cateva ore, oriunde in tara.