office@sameday.ro / 021 - 637.06.60
0730.240.245 / 0731.440.450
Distributie postala neadresata
DISTRIBUTIE PLIANTE, FLYERE

SERVICII POSTALE NEADRESATE
Rata de distributie de 95% - pliantele ajung in cutiile postale!

CE SERVICII ITI PUNEM LA DISPOZITIE?

Va oferim urmatoarele servicii dedicate:

  • Distributie pliante postal (DROP MAIL) - distributie de pliante in cutii postale, in regim neadresat, in zone de blocuri sau de case.
  • Distributie doorhangere (DROP TO DOOR) - distributie de doorhangere sau pliante direct la usa clientului.
  • Distributie stradala (HAND TO HAND / SAMPLING) - distributie de pliante sau mostre in locuri aglomerate, stradal sau indoor
  • Distributie pe parbrizele masinilor (DROP ON CAR) - distributie de pliante pe parbrizele masinilor

 

DE CE SA LUCREZI CU NOI?

Acoperire nationala:
Sameday si-a dezvoltat acoperirea la nivelul tuturor resedintelor de judet din Romania, totalizand echipe in 60 de localitati, care pot acoperi peste 12.000 de localitati, in mai putin de 30 de zile.

Baze de date, Solutii inteligente de geo-targetare

In prezent, Divizia Postala Sameday, detine baze de date cumuland peste 4 milioane de cutii postale, cu ajutorul carora putem genera planuri pentru campaniile de marketing direct, astfel incat sa targetam doar acele zone dorite de client, in corelatie cu informatii precum: puterea de cumparare, proximitatea fata de un magazin al clientului, proximitatea fata de competitie etc.

De asemenea, cu ajutorul IGD (Intelligent Geotargeted Dropmail), dezvoltat de Sameday putem genera harti si planuri de distributie, pornind de la parametrii precum numarul de pliante disponibil, target-ul campaniei, pozitionarea magazinului.

 

EXEMPLE DE CAMPANII:

 

➤ Exemplu 01:

In exemplul de mai jos, s-au selectat limitrofele din nordul Bucurestiului, pana la Ploiesti, s-au selectat toate arterele din Bucuresti, Campina (cu culoarea gablen) si toate arterele din Ploiesti, pentru un client ce dorea sa atinga acest target

➤ Exemplu 02:

In exemplul de mai jos, s-au selectat doar zonele din Drumul Taberei, in limita a 40.000 buc. cantiate ce putea fi suportata de acel buget alocat acelei campanii.

Personal expertizat:
La nivel national, avem, peste 540 de distribuitori si peste 70 de coordonatori operationali & checkeri avand o experienta medie individuala de 8-10 ani in domeniul distributiei postale.

Capacitate operationala performanta

  • Avem 60 de agentii Sameday
  • Avem o flota care cumuleaza peste 100 de autovehicule pentru serviciile postale
  • Avem spatii de depozitare in toata tara, cumuland peste 10.000 mp, incluzand un Hub Central, in Bucuresti
  • Avem puterea de a distribui anual: peste 400.000.000 pliante si intre 30.000.000 si 40.000.000 plicuri adresate

 


Proceduri operationale certificate

Pentru a asigura o rata de livrare de 95%, Sameday are implementate o serie de proceduri operationale specifice, realizand actiuni de control comun impreuna cu Dvs. pentru o monitorizare permanenta a procesului de livrare.

Compania noastra este certificata ISO 9001.

Cum decurge o campanei de Drop-mail?

1. Alegeti targetul
Utilizand solutia noastra software IGD putem selecta zona de distributie, din peste 4 milioane de casute postale valide, aplicand diverse criterii de selectie.

2. Alegeti serviciul
Identificam impreuna cel mai potrivit serviciu pentru campania ta de marketing.

3. Implementam campania
Incepem propriu-zis distributia, alimentam promoterii cu pliante, supervizam intern nivelul calitativ garantat (95%), efectuam supracontroale pentru a verifica controlorii.

4. Finalizam campania

Terminam ceea ce am inceput prin trimiterea raportului de distributie final, in care expunem zonele distribuite si daca au existat modificari fata de planul initial de distributie.

Nu consideram terminata o campanie, pana cand clientul nu se convinge si el de acest lucru si acest lucru il facem dandu-i posibilitatea sa vada personal situatia din teren, invitandu-i sa efectueze o verificare comuna, impreuna cu noi, a plianelor, in cadrul careia ii dam posibilitatea sa aleaga in mod aleatoriu adrese pe care le verificam impreuna, avand o procedura detaliata in acest sens si cuantificam rezultatele.

Se poate vedea alaturi formularul pe care il folosim la controlul comun, procesul verbal unde inregistram rezultatele obtinute la verificarea comuna a pliantelor.
Te-ar mai putea interesa:

Distributie pliante (drop mail delivery)
Distributie doorhangere (drop to door)
Distributie stradala (hand to hand / sampling)

Servicii conexe
Design pliante | Productie pliante | Transport pliante