office@sameday.ro / 021 - 637.06.60
0730.240.245 / 0731.440.450
Distributie postala adresata
DISTRIBUTIE PLICURI

Rata de distribuie de peste 95% - plicurile/cataloagele ajung in cutiile postale

 

CE SERVICII ITI PUNEM LA DISPOZITIE?

Incepand cu 2013, anul liberalizarii serviciilor postale in Romania, Sameday Postal Services, a intrat si in zona serviciilor postale, arie in care avand expertiza si logistica informationala din curierat si suportul echipelor specializate in neadresat, a reusit usor sa combine aceste plusuri.

In prezent oferim urmatoarele servicii:

  • Distributie postala simpla (fara confirmare de primire) - recomandata acelor clienti in cautarea implementarii unor comunicari masive de marketing direct, acelor clienti care au de trimis cantitati mari de scrisori continand: notificari, instiintari, facturi etc.
  • Distributie postala securizata (cu confirmare de primire) - recomandata acelor clienti in cautarea sigurantei maxime a livrarii, clientilor care au comunicari cu un continut individual de o importanta foarte ridicata, institutiilor publice sau companiilor care pot avea nevoie din diverse motive de confirmarea primirii de la destinatar(i)
  • Productie tipografica: - prin intermediul careia putem produce scrisori cu date variabile, le putem insera in plicuri de diferite dimensiuni, plicuri cu fereastra, plicuri fara fereastra, plicuri care pot fi personalizate etc


DE CE SA LUCREZI CU NOI?

Sistem software-tracking corespondenta
Dezvoltata de catre Samday, aceasta solutie software ne permite urmarirea statusurilor prin care fiecare plic trece, de la preluarea de la tipografie, pana la livrarea catre curier si livrarea finala cate consumator.

Acoperire nationala
Sameday Postal Services, conteza in prezent pe echipe acoperind constant peste 60 de localitati si in mod periodic peste 240 de localitati, avand solutii pentru distributie nationala de plicrui, atat in zone urbane cat si in zone rurale.

Capacitate operationala performanta

  • 60 de agentii Sameday
  • flota care cumuleaza peste 100 de autovehicule pentru serviciile postale
  • spatii de depozitare in toata tara, cumuland peste 10.000 mp.


In prezent putem distribui anual: peste 400.000.000 pliante si intre 30.000.000 si 40.000.000 plicuri adresate

Proceduri operationale certificate
Pentru a asigura o rata de livrare de 95%, Sameday are implementate o serie de proceduri operationale specifice, realizand actiuni de control intern, control telefonic si control prin referinta pentru distributia adresata.

Compania noastra este certificata ISO 9001.

 

CARE SUNT ETAPELE CAMPANIEI?

1. Alegeti targetul
Utilizand solutii dedicate, putem creea sau oferi baze de date pe diverse segmente, astfel incat sa targetam doar anumite tipuri de clienti.

2. Alegeti serviciul
Identificam impreuna cel mai potrivit serviciu pentru campania ta de comunicare.

3. Realizam distibutia
Sortam corespondenta, la nivel de regiuni, judete, orase, strazi si curieri pentru a optimiza maxim timpii de livrare, expediem corepondenta, centralizam rezultatele si emitem un raport detaliat electronic.

 

Te-ar mai putea interesa:

Distributie adresata fara confirmare de primire
Distributie adresata cu confirmare de primire

Servicii conexe
Productie plicuri | Insert plicuri | Print date variabile | Personalizare plicuri