office@sameday.ro / 021 - 637.06.60
0730.240.245 / 0731.440.450
Expertii livrarilor imediate

Sameday Courier este prima si actualmente singura companie de nisa pe piata romaneasca de curierat rapid, fiind axata pe livrarea la destinatar a expedierilor in ziua preluarii acestora, indiferent ca este vorba de transport la nivel local, national sau international. Ne preocupa de asemenea cu precadere si oferirea de solutii “tailor-made”, flexibile, destinate acelor parteneri cu particularitati specifice.

Inca din 2007 suntem activi in zona de e-commerce si in cea a livrarilor urgente, la temperatura controlata, pentru companii din domeniul medical. In anul 2011 am demarat livrarile de flori. In 2013 am intrat si pe segmentul de food delivery la nivel local, am devenit activi si in zona livrarilor postale adresate si in continuare lansam permanent servicii noi, care sa raspunda nevoilor actuale ale clientilor, urmarind indeaproape tendintele din domeniu.

Ne pozitionam, fara indoiala, ca cea mai rapida companie de curierat din Romania si singura care a dezvoltat serviciul de livrare in aceeasi zi in tara.

Diferentierea vine si din formulele inovative in care abordam multe aspecte ce tin de compania noastra, formule menite sa asigure o gama intreaga de servicii, atat standardizate, cat si specifice, la o viteza si la o calitate cat mai buna, in conditiile unui cost global cat mai redus pentru client.

Oferim servicii premium de o calitate ireprosabila, in sistem 100 % „money back guarantee”, utilizand in premiera in Romania cele mai rapide formule de transport multi-modal. Calitatea serviciilor are la baza experienta unor specialisti ce activeaza de multi ani in domeniu, buni cunoscatori ai pietei si necesitatilor clientilor.

Serviciile oferite de catre noi se adreseaza in primul rand tuturor acelora care s-au confruntat pana acum cu necesitatea de a expedia ceva care sa ajunga cel mai rapid posibil la destinatie, timpul de livrare fiind in astfel de cazuri de importanta primordiala

Celor care au expedieri locale urgente, cu timp de livrare de ordinul zecilor de minute, insa ofertele prezente actualmente pe piata nu i-au satisfacut la nivelul calitativ asteptat. Celor cu expedieri imediate in tara si care pur si simplu nu au avut pana acum prin cine sa le trimita pentru a putea ajunge in cateva ore la destinatie. Celor ce au de trimis rapid in strainatate documente sau colete de maxima importanta care sa plece cu primul avion sau impreuna cu un curier dedicat si sa ajunga la destinatie in maximum 24 de ore.

Expertiza, sistemele complexe si flexibile de lucru utilizate, ne permit totodata conceperea si oferirea la cerere catre clientii nostri nu doar a serviciilor de livrare in regim “same day”. Oferim in acelasi timp si servicii dedicate, solutii logistice personalizate, perfect adaptate nevoilor acestora. De asemenea, utilizand atat resurse proprii cat si prin parteneriate solide cu diferiti subcontractori selectati in functie de particularitatile cerintelor primite, putem oferi in conditii avantajoase si alte servicii de curierat, in sistem “overnight”, mai ales in cazul in care se prefera de catre client lucrul cu un singur furnizor.

Dialogul permanent cu Dumneavoastra, utilizarea inteligenta a progresului tehnologic si consultanta oferita in alegerea celor mai potrivite variante si adaptabilitatea confera valoare adaugata serviciilor oferite de catre noi.

Preocuparea permanenta in a asigura partenerilor nostri servicii de calitate este certificata de procesul de implementare a unui Sistem de Management al Calitatii in conformitate cu standardele internationale ISO: 14001:2004, 9001:2008 si 27001:2006 (vezi politica in domeniul calitatii) si de apartenenta noastra la organizatiile de referinta in domeniu, ANCOM si AOCR.

Avand de partea noastra argumentele de mai sus, pentru mai multe detalii, va invitam sa nu ezitati a ne contacta si a apela la serviciile noastre. Vom pune impreuna bazele unui parteneriat de care suntem convinsi ca veti fi si Dumneavoastra, ca si actualii nostri clienti, pe deplin multumiti.


Solutii de curierat
Aer - Tren - Sosea. Perfect combinate.

Sameday Courier asigura o gama completa de servicii de curierat, respectarea timpului de livrare constituind pentru noi prioritatea absoluta.
Astfel putem pune la dispozitia partenerilor nostri un sistem de tip One Stop Shop, dumneavoastra avand garantia furnizarii celei mai bune solutii de curierat in functie de particularitatile specifice ale proiectului.
Utilizam intreaga gama disponibila de mijloace de transport, de la biciclete si scutere, la dube, trenuri sau avioane.
Utilizam atat resurse proprii cat si serviciile celor mai buni subcontractori din domeniu.
Utilizam un program operational si un sistem IT capabil sa genereze solutiile optime de transport pentru Dumneavoastra.
Utilizam intreaga experienta a echipei noastre, care cumulata este de ordinul zecilor de ani.
Totul pentru a livra satisfactie clientilor nostri.

Oferta servicii curierat 2017

Sameday Courier - cele mai bune solutii pentru un curierat rapid de calitate. Livrari in aceeasi zi, la tarife avantajoase, combinand distributia in siguranta, cu respectarea timpului asumat.

Iti oferim servicii de curierat cu livrare in urmatoarea zi de la preluarea comenzilor, chiar si in timpul noptii, la diferite intervale orare.

Expertiza, sistemele complexe si flexibile de lucru utilizate, ne permit conceperea si oferirea unor servicii dedicate, personalizate, perfect adaptate nevoilor dumneavoastra.

Expediere de corespondenta curenta, facturi, campanii de marketing direct adresat si neadresat, acte administrativ fiscale - instiintari de plata, decizii de impunere, somatii/anexe, titluri executorii.