office@sameday.ro / 021 - 637.06.60
0730.240.245 / 0731.440.450
SAMEDAY IN PRESA
Regional Express - un nou proiect in sfera curieratului
[20.05.2008]

Regional Express este cel mai nou proiect din Romania din sfera curieratului de nisa al carui domeniu www.regionalexpres.ro apartine companiei Active Business Solutions, totodata proprietara brandului Sameday Courier.

"Noua platforma de business implementata si conceputa de Octavian Badescu, face parte din gama serviciilor de livrare in regim "next day" in sistem "money back guarantee", acesta fiind cel mai activ si inovativ brand de servicii premium "tailor-made" al agentiei. Proiectul - (asemenea precedentului Sameday Courier) unicat pe piata romaneasca de curierat - vine in intampinarea nevoilor acelor clienti care au expedierile pregatite seara tarziu dar care trebuie livrate in ziua urmatoare la prima ora sau chiar in cursul noptii, acesta oferindu-le acum tuturor clientilor acces nelimitat la un pachet de servicii rar intalnit pe piata curieratului de nisa din tara", potrivit comunicatului de presa remis www.SMARTfinancial.ro.

Dezvoltat dupa un concept simplu si usor de retinut "Curierat dupa orarul tau", Regional Express ofera pentru Bucuresti si alte 20 de judete din centrul, sudul, estul si sud-estul tarii, posibilitatea preluarii coletelor intre orele 17 si 22 si a livrarilor a doua zi inainte de ora 07.00 sau 09.00 dimineata. In plus, acesta ofera posibilitatea efectuarii preluarilor si livrarilor la o ora prestabilita sau chiar in cursul noptii, daca este necesar.

"Pentru foarte multe companii viteza a devenit un factor critic in logistica. Din pacate, la acest moment, nu pot fi oferite acest gen de servicii generatoare de avantaje competitive strategice pentru toate zonele tarii datorita intinderii Romaniei, reliefului si infrastructurii rutiere. Ne-am gandit insa sa oferim macar o sulutie regionala la o problema generala, si anume, livrarea chiar inainte de "prima ora" pentru expedieri predate in ziua precedenta la o ora foarte tarzie.

Astfel produsele pot fi la vanzare chiar de la ora deschiderii, piesele de schimb in service-uri de asemenea, iar documentele pot fi prelucrate dis de dimineata. Aceasta chiar si in cazul in care expedierea ar avea loc la orele 20.00 sau 22.00 in ziua precedenta", a declarat Octavian Badescu, Managing Partner la Active Business Solutions.

Odata cu acest nou proiect, Active Business Solutions care si-a propus anul acesta atingerea pragului de 1 mil. Euro CA, isi consolideaza pozitia de furnizor inovator specializat de solutii de livrare adresata si neadresata, brand-ul Regional Express completand astfel gama serviciilor de curierat de nisa initiate anul trecut prin proiectul Sameday Courier, unul din cele mai cunoscute branduri de curierat de nisa din Romania.

La nivel european, atat serviciile de curierat national sau international cu livrare in aceeasi zi cat si cele regionale in regim "next-day" insa cu livrare cat mai rapida dar purtatoare de valoare adaugata sunt deja bine-cunoscute. Tendinta de "comprimare" a timpului datorita in special a facilitatilor de comunicare oferite de noile tehnologii, determina insa evolutia pietei de curierat traditionale catre una in care standardele privind timpul de livrare a unor expedieri fie ele si pe distante lungi sa se cuantifice in ore si nu in zile, ca in trecut.

Sameday Courier este orientata, pe langa intreaga gama de servicii de curierat local, national si international, pe oferirea de servicii de curierat cu livrare in ziua expedierii oriunde pe teritoriul tarii, diferenta fata de serviciile oferite de concurenta facand-o tocmai acest timp de livrare precum si furnizarea solutiilor dedicate de tip "tailor-made" generatoare de valoare adaugata (proiecte de curierat nestandardizate, cu anumite specificitati) acelora care activitatea le impune un astfel de serviciu specializat.

Dropmail & Sampling cel de-al doilea brand din grupul Active Business Solutions condus de Badescu, ofera implementarea in teren a proiectelor de marketing direct (distributie neadresata de pliante in cutiile postale sau stradal) in toate orasele tarii, din acelasi grup de firme facand parte si compania de marketing direct "More Results Marketing".