office@sameday.ro / 021 - 637.06.60
0730.240.245 / 0731.440.450
SAMEDAY IN PRESA
Parteneriat intre Sameday Courier si G4S
[23.07.2012]
sursa: Forbes

Sameday Courier, companie autohtona de curierat care livreaza in aceeasi zi atat la nivel local, cat si la nivel national si international, anunta incheierea unui parteneriat cu compania de securitate G4S pentru maximizarea sigurantei expedierilor pentru clientii serviciilor de curierat.

Prin realizarea acestui parteneriat, Sameday Courier are posbilitatea de a utiliza infrastructura de transport si depozitare a G4S. Serviciile oferite de compania de securitate acopera in principal componente de transport regional. Sameday Courier va utiliza solutiile G4S pentru anumite servicii de transport, cu precadere pentru zona livrarilor de plicuri si documente bancare.

In plus, prin parteneriatul cu G4S, Sameday Courier intensifica siguranta livrarilor. “Calitatea in piata de curierat este caracterizata de 2 parametri: viteza si siguranta. Ca firma de curierat, este important sa poti livra rapid, in conditii de securitate indiscutabila. Sameday este lider in zona vitezei, G4S este lider in zona sigurantei. Prin urmare, parteneriatul cu G4S vine ca un pas firesc in imbunatatirea serviciilor Sameday”, a declarat Octavian Badescu, fondatorul Sameday Courier.

Sameday Courier este o companie cu capital romanesc infiintata in 2007, singura specializata pe curieratul cu livrare in aceeasi zi, pe cel realizat in conditii speciale de transport (temperatura, securitate), in locatii dificile sau la ore prestabilite, serviciile sale fiind pe deplin personalizate pentru nevoile specifice ale clientilor. In acelasi timp, G4S este lider in furnizarea solutiilor integrate de securitate, fiind o companie prezenta cu peste 657.000 angajati in peste 125 tari si care, in Romania, isi desfasoara activitatea cu peste 3.000 angajati si peste 700 vehicule blindate care parcurg lunar peste 1,5 milioane km. in intreaga tara.