office@sameday.ro / 021 - 637.06.60
0730.240.245 / 0731.440.450
SAMEDAY IN PRESA
Premiera: Serviciile de curierat se pot accesa prin telefonul mobil
[24.05.2012]

Compania de curierat Sameday Courier a lansat o aplicatie prin care utilizatorii pot chema un curier la orice destinatie, prin simpla folosire a unui smartphone.

Compania de curierat Sameday Courier a lansat prima aplicatie pe mobil din industria serviciilor de curierat, prin intermediul careia curierul poate fi chemat la orice destinatie, poate fi verificat statusul unei comenzi si poate fi apelat direct call-center-ul companiei. De asemenea, aplicatia permite accesul la informatii despre companie si despre serviciile oferite de aceasta si poate fi personificata. Aplicatia se numeste Sameday Courier si este disponibila intr-o prima etapa pentru toate telefoanele cu sistem de operare Android. In acest moment, utilizatorii o pot descarca gratuit de pe Android Market sau de pe site-ul companiei cu ajutorul unui QR code, informeaza un comunicat al companiei

“Get a Courier Now” este optiunea care gaseste automat locul unde se afla utilizatorul, fiind necesara doar introducerea numarului cladirii in care se afla acesta si in cateva minute va primi prin SMS intervalul de timp in care va veni curierul.

“Tracking” este optiunea cu ajutorul careia utilizatorul poate introduce numarul de AWB al expedierii si aplicatia trimite instant statusul comenzii. Cu ajutorul optiunii “My address” pot fi salvate adresele unde utilizatoul solicita cel mai des curierul, iar prin intermediul butonului “Settings” poate fi customizata aplicatia in functie de propriile nevoi. Optiunea “Contact” ofera posibilitatea de a intra in legatura directa cu un reprezentant Sameday Courier prin telefon sau pe e-mail.

"Piata de curierat trebuie sa intre intr-o noua etapa. Clientii carora ne adresam sunt din ce in ce mai ocupati, iar datoria noastra este sa gasim cele mai bune solutii pentru a le usura munca. Aplicatia Sameday Courier a fost conceputa ca un serviciu util si accesibil care sa reduca la maximum timpul folosit de oricine doreste sa trimita ceva prin curier si sa maximizeze posibilitatile geografice de apelare la serviciile de curierat. Restrictiile de timp si spatiu in curierat vor trebui sa dispara”, a declarat Octavin Badescu, fondatorul Sameday Courier.