office@sameday.ro / 021 - 637.06.60
0730.240.245 / 0731.440.450
SAMEDAY IN PRESA
Sameday Courier: monitorizati coletele de pe Android
[24.05.2012]

Va aducem la cunostinta ca in Google Play gasiti aplicatia Sameday Courier, o interfata pentru serviciul de curierat Sameday Courier. Cu ajutorul ei se poate monitoriza direct de pe Android statusul livrarii unui produs ce are cod AWB. Producatorii spun ca direct din aplicatie se poate trimite o cerere de ridicare de colet, fiind nevoie doar de introducerea numarului cladirii, adresa fiind luata automat prin GPS - in ideea ca nu sunteti intr-un birou unde nu se poate face localizarea.

Credem ca aplicatii de acest gen ar trebui sa aiba potential maxim, crescand gradul de automatizare a operatiilor de expediere.

“Get a Courier Now” este optiunea care gaseste automat locul unde se afla utilizatorul, fiind necesara doar introducerea numarului cladirii in care se afla acesta si in cateva minute va primi prin SMS intervalul de timp in care va veni curierul. “Tracking” este optiunea cu ajutorul careia utilizatorul poate introduce numarul de AWB al expedierii si aplicatia trimite instant statusul comenzii. Cu ajutorul optiunii “My address” pot fi salvate adresele unde utilizatorul solicita cel mai des curierul, iar prin intermediul butonului “Settings” poate fi customizata aplicatia in functie de propriile nevoi. Optiunea “Contact” ofera posibilitatea de a intra in legatura directa cu un reprezentant Sameday Courier prin telefon sau pe e-mail.