office@sameday.ro / 021 - 637.06.60
0730.240.245 / 0731.440.450
SAMEDAY IN PRESA
Sameday Courier: Crestere estimata de 100% pentru serviciile de curierat in perioada 1-8 martie
[20.03.2013]

Sameday Courier, singura companie de curierat cu livrare in aceeasi zi atat in tara, cat si in strainatate, estimeaza ca volumul de livrari din perioada 1-8 martie va creste cu 100% fata de o zi obisnuita. Prin comparatie cu aceeasi perioada a anului trecut, anul acesta se estimeaza o crestere de 40% a volumului de livrari prin curieri.

”Dupa primele zile ale lunii martie, deja simtim o crestere a numarului de livrari prin serviciile de curierat . Daca vorbim despre o companie ca Sameday Courier, specializata pe livrarile in aceeasi zi, dar care ofera si servicii traditionale de curierat integrate in proiecte de tip tailor-made, importanta vitezei de reactie din punct de vedere operational este absolut necesara. Asadar, ne-am luat toate masurile pentru a putea sa reactionam prompt si sa asiguram in continuare cele mai rapide servicii de curierat ”, a declarat Lucian Baltaru, General Performance Manager, Sameday Courier.

In privinta persoanelor juridice, solicitarile de livrari provin de la companii din cele mai diverse domenii: financiar, e-commerce, advertising, medical si pharma. Cele mai multe livrari de la persoanele juridice vizeaza aranjamentele florale si produsele electronice sau IT&C.

In ceea ce priveste cadourile trimise direct de catre persoanele fizice, cele mai numeroase livrari inregistrate la inceputul lunii martie sunt livrarile de trandafiri sau de cutii de bomboane.