office@sameday.ro / 021 - 637.06.60
0730.240.245 / 0731.440.450
SAMEDAY IN PRESA
Sameday Courier -Formula care transforma timpul în profit
[20.03.2013]

Serviciile de curierat în aceeasi zi reprezinta o afacere profitabila chiar si atunci când economia se afla în stagnare. Sameday Courier este un exemplu care arata cum o afacere de nisa poate fi relevanta pentru dezvoltarea economica, dar si un model al rezistentei pe timp de criza într-o piata puternic concurentiala.

Serviciile de curierat in aceeasi zi reprezinta o afacere profitabila chiar si atunci când economia se afla în stagnare. Sameday Courier este un exemplu care arata cum o afacere de nisa poate fi relevanta pentru dezvoltarea economica, dar si un model al rezistentei pe timp de criza într-o piata puternic concurentiala.

Dezvoltarea a venit la scurt timp dupa asocierea cu Lucian Baltaru , în prezent director executiv si actionar minoritar, care s-a alaturat Sameday împreuna cu o parte din echipa de la Alo Courier, unde lucra ca agent de vânzari. El este cel care conduce activitatile zilnice ale companiei pentru ca, dupa cum spune Badescu, "în calitate de antreprenor, trebuie sa faci loc si altora", dar si pentru ca el începuse în paralel afacerea de audit în retail, Retailplus Eastern Europe, partenera a grupului Nielsen. Cei doi comunica în permanenta, aspect care se observa în felul cum îsi completeaza ideile în discutie. "Noi nu vindem neaparat servicii de curierat , vindem timp", descrie Baltaru activitatea firmei.