office@sameday.ro / 021 - 637.06.60
0730.240.245 / 0731.440.450
SAMEDAY IN PRESA
Sameday Courier‚ crestere de aproximativ 50% a cifrei de afaceri în primul trimestru
[7.05.2015]
sursa:

Sameday Courier (simbol bursier SDAY) a raportat o cifra de afaceri pe primul trimestru al acestui an de 2,6 milioane lei. Suma este mai mare cu 46% fata de volumul înregistrat în perioada similara a anului trecut. Cresterea survine în contextul în care, la jumatatea lunii februarie a acestui an, Sameday a devenit primul operator românesc de curierat rapid listat la Bursa de Valori Bucuresti si prima companie româneasca listata pe platforma AeRO a BVB.

De asemenea, profitul a crescut cu 96% fata de primul trimestru din 2014. Rata de profit corespunzatoare perioadei ianuarie-martie 2015 a fost de peste 18%.
„Avem o crestere semnificativa a veniturilor si a profitului. Practic, profitul primului trimestru egaleaza profitul obtinut în tot anul trecut, fiind în linie cu obiectivele stabilite pentru acest an. Este cel mai bun trimestru al nostru de pâna acum”, a declarat Lucian Baltaru, actionar si General Performance Manager la Sameday Courier.

Majorarea cifrei de afaceri a fost determinata de cresterea volumului de trimiteri, în conditiile în care toate liniile de business au înregistrat evolutii pozitive. Cresterea cifrei de afaceri a fost sustinuta de dezvoltarea segmentul de livrari în aceeasi zi, concomitent cu majorarea volumului proiectelor cu livrare în regim mai putin accelerat, adresat si neadresat.
„Rezultatele Sameday Courier pe primul trimestru sunt foarte bune, în linie cu ceea ce ne-am propus. Cresc zona de e-commerce, livrarile catre persoane fizice, creste nevoia pentru livrarile programate la anumite ore si este posibil sa mai vedem evolutii care sa vina în întâmpinarea nevoilor clientului destinatar, de a controla cât mai bine nu doar la ce ora primeste ceva, dar si unde o poate face. Ramân la convingerea ca «samedaismul» va fi noua religie în curierat, mai ales în privinta livrarilor la nivel local”, a afirmat Octavian Badescu, antreprenor si fondator al Sameday Courier.

Managementul Sameday Courier estimeaza, la nivelul întregului an 2015, o crestere a cifrei de afaceri a companiei peste media pietei din toate punctele de vedere, vizand atingerea unui volum în valoare de aproximativ 10 milioane de lei si o profitabilitate de doua cifre.

 

Despre Sameday Courier
Sameday Courier este singurul operator de curierat din România specializat în livrarile în aceeasi zi, atât în tara, cât si în strainatate, în conditii speciale de transport (temperatura, securitate etc.), în puncte dificile, la ore prestabilite, transport de obiecte fragile si în livrari personalizate, în functie de nevoile fiecarui client. Sameday Courier este furnizor principal pe segmentul livrarilor în aceeasi zi pentru peste 1.000 de companii mari din România.

 

Mai puteti citi :

Ziarul Financiar
http://www.zf.ro/companii/sameday-courier-a-avut-crestere-de-46-a-afacerilor-in-t1-14209901

Wall-Street.ro
http://www.wall-street.ro/articol/Piete-de-capital/183365/sameday-courier-si-a-dublat-profitul-in-primul-trimestru-veniturile-in-crestere-cu-46.html

Business Cover
http://www.businesscover.ro/sameday-courier-si-a-majorat-cifra-de-afaceri-cu-46-in-primul-trimestru/

DailyBusiness
http://www.dailybusiness.ro/stiri-companii/sameday-courier-si-a-crescut-afacerile-cu-50-in-primul-trimestru-107092/

Revista Biz
http://www.revistabiz.ro/sameday-courier-inregistreaza-profit-cu-96-mai-mare/

Curierul National
http://www.curierulnational.ro/Actualitate%20Companii/2015-05-06/Afacerile+Sameday+Courier+au+crescut+cu+50%25+in+primul+trimestru

Bursa
http://www.bursa.ro/sameday-courier-crestere-de-aproximativ-50-procente-a-afacerilor-in-primul-trimestru-268335&s=companii_afaceri&articol=268335.html